werkwijze

werkwijzeDe aanschaf van een keuken is geen eenvoudige opgave. Wij weten als geen ander dat het kiezen, kijken en vergelijken, veel tijd, denk- en rekenwerk kost. Graag geven wij u die tijd; wij zijn ervan overtuigd dat u alleen op die manier tot de juiste keuze kunt komen.

persoonlijke begeleiding

Vanzelfsprekend kunt te allen tijde rekenen op onze persoonlijke begeleiding en advies. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitstekende kijk op de mogelijkheden en zoeken wij naar creatieve oplossingen. Standaard keukenopstellingen zijn er al genoeg. Is sprake van nieuwbouw, dan adviseren wij in een zo vroeg mogelijk stadium langs te komen. Op die manier kunnen wij onze kennis en ervaring inbrengen op het gebied van aansluitingen en de plaats van ramen en deuren.

vervolgafspraak

Na uw eerste bezoek aan onze showroom maken wij graag een vervolgafspraak met u. In dit gesprek gaan wij dieper op uw wensen in. Vervolgens gaan wij aan de slag. Binnen een paar dagen ontvangt u een realistische tekening en een opgave van de prijs. Deze tekening vormt in de meeste gevallen het uitgangspunt om te komen tot het definitieve ontwerp. Vanzelfsprekend lichten we dit nader mondeling aan u toe.

plaatsing

De plaatsing van uw keuken vindt altijd plaats in overleg. Dat geldt al voor de voorbereidende werkzaamheden. Aan u de keuze; neemt u deze zelf ter hand of laat u dit aan onze vakmensen over. Het plaatsen en aansluiten neemt, afhankelijk van keuken en de omstandigheden ter plaatse, circa twee tot drie dagen in beslag. Onze monteurs doen er alles aan om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.